RTÜK, tarikat, cemaat ve halkın bir bölümünün tepkilerini dikkate alarak, Fox TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisine cezayı kesti.

RTÜK'ün dizi hakkındaki kararı çıktı. Söz konusu diziye ceza kesildi.

TOPLUMUN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE...

"Toplumun milli ve manevi değerlerine" aykırılıktan yüzde 3 idari para cezası, 2 kez de program durdurma cezası verildi.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Beyoğlu Şubesi’nden siyasilere önemli mesaj Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Beyoğlu Şubesi’nden siyasilere önemli mesaj

Konuyla ilgili olarak yapımcı Faruk Turgut geçtiğimiz gün, "Bu mekanların ücretlerini ödedik, kontratlar yaptık ama sorunlar yaşıyoruz. Aslına bakarsanız bu bana ders oldu. Bir daha devletle bağlantılı hiçbir yere girmeyeceğim. Bize savaş açtılar ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu engellemeler beri 10 milyon TL'lik zarara uğratacak ama sağlık olsun. Aslanlar gibi yeni mekanlar bulacağız. Bu durum beni motive ediyor. Olacakları hesaplayarak yola çıktım. Yılmayacağız ve mücadeleye devam edeceğiz. Zaten korkuyla veya tehditle yılacak bir adam değilim. Eğer korkak olsaydım bu işleri yapmazdım." açıklamalarına imza atmıştı.

Editör: Anıl Kılıçlı