Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

CHP İstanbul İl kongresi yaklaşırken il başkanlığı adaylarının kim olacağı yönünde yeni isimler dillendiriliyor. Bu kapsamda belirlenmesi gereken aday profilinin temel özelliğinin parti içerisindeki farklı grup ve düşünceleri birleştirici, bütünleştirici bir özellikte olması gerektiği yönünde. Bunun yanı sıra iş hayatını bilmesi, saygı gören bir başarı hikayesi barındırması ve temiz bir geçmişe sahip olması da özellikle üzerinde durulan kriterler olarak göze çarpıyor.

DEĞERLİ İSİMLER

CHP İstanbul ilçe kongrelerinde sona doğru yaklaşılırken kulislerde CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kimlerin aday olma ihtimalinin olduğu sesleri de yükselmeye başladı. Gürsel Tekin, Mehmet Ali Yüksel, Soner Özimer, Onursal Adıgüzel, Cemal Canpolat, Selçuk Sarıyar ve Özgür Düzgün İstanbul İl Başkanlığı’na aday isimler olarak öne çıkıyor.

PARLAYAN YILDIZ; ÖZGÜR DÜZGÜN

Yalnız bir isim var ki genç, dinamik, hukukçu olması hasebiyle adaleti gözeten ve iş hayatının kendisine kazandırdığı iletişim beceresiyle de birleştirici bir güç olarak öne çıkan Özgür Düzgün CHP’nin son dönemde parlayan yıldızı oldu.

Uzun süredir CHP İstanbul İl Başkanlığı için ismi geçenlerin arasına bu hafta itibariyle, 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden aday gösterilen, Şişli ilçesinin tanınmış, başarılı iş insanı Özgür Düzgün de eklendi. CHP Şişli örgütünde birleştirici tavrı ile tanınan Özgür Düzgün hukukçu bir işadamı. Yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü, yeme içme sektöründe faaliyet gösteren firmasının başarısı nedeni ile iş dünyasının da yakından tanıdığı bir isim.

DÜZGÜN: BENİM İÇİN ONURDUR

Kendisine ulaştığımız Özgür Düzgün’e bu duyumları sorduğumuzda “ CHP’ye gönülden bağlı hiç bir partilimiz kendisine Genel Merkez ve delegelerimiz tarafından verilen görevi geri çevirmez. Örgütümüzün işaret edeceği, destekleyeceği her görev benim için onurdur, gururdur. Yerel seçimlerde partimizin başarı yakalaması yolunda Cumhuriyet Halk Partimizin bir neferi olarak gözümüzü budaktan sakınmayız. Ancak adaylık ile ilgili bir çalışmamız ve görüşmemiz söz konusu değil” şeklinde cevap verdi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı