Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da Caferi mezhebi mensuplarının Türkiye’deki en önemli noktalarının belki de başında gelen Halkalı Zeynebiye Camisi’ni ziyaret etti.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

İMAMOĞLU’NDAN ZEYNEBİYE CAMİSİ MÜJDESİ

Ekrem İmamoğlu, "Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile birlikte gezdik." diyerek camiinin son halindeki görsellerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, “Yapımına İBB olarak katkı sunduğumuz Küçükçekmece Zeynebiye Camii’nin inşaatını Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile birlikte gezdik. Caferi vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatlıkla yapabilecekleri çok güzel bir cami oluyor. Katkı sunan herkese teşekkürler.” dedi.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz de İmamoğlu’nun ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, seçimin ikinci turunun ülkeye ve insanlara hayırlı olması temennisinde bulundu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı