CHP'de seçim sonrası ilk grup toplantısı yapıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısına katılarak kürsüde bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren gazetecilere yüklendi ve "kaptan benim" mesajı verdi.

Emeklilere ilginç ayrıcalıklar; KYK yurdunda kalabilecekler Emeklilere ilginç ayrıcalıklar; KYK yurdunda kalabilecekler

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasındaki en önemli mesajlar şöyleydi;

"Hiç kimse unutmasın ceplerinde idam fermanlarıyla vatan mücadelesi yapanların geleneğinden geliyoruz. O nedenle dokularımız, inançlarımız çok farklıdır. İnsanı ve doğası seven bir gelenekten söz ediyoruz. Ben bir genel başkan olarak partimin sadece yakın geleceğini değil uzun hedefli yapısını da düşünüyorum. Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin.

Ben Gazi Mustafa Kemal’in koltuğunda oturuyorum. Göreve geldiğimden beri bu ideallerin kirlenmemesi için özen gösterdim. Ben genel başkan olarak dev bir çınar ama aynı zamanda yeni bir filiz olan CHP’nin değerlerini her zaman korudum ve kolladım. Ama değişime dönüşüme açık bir çınar olarak ifade ediyorum. O çınarımız sürekli yeni filizler verir. CHP’nin değerlerini her zaman korudum ve kolladım. Bunu yapmaya her zaman devam edeceğim."

Editör: Editör Yazar