Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'nin sağlık durumunun kritik olduğu öne sürüldü.

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programlarının iptal edildiğini açıkladı. Ancak İnce'nin sağlık durumunun kritik olduğu iddia edildi.

KALP KRİZİ RİSKİ İDDİASI

Odatv'nin haberine göre doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin sağlık durumunun yalnızca psikolojik olarak değil fiziki olarak da iyi olmadığı belirtildi. İnce'ye yönelik 'ahlaksızca' kampanyaların olumsuz etkilerinin görüldüğü belirtilirken İnce'nin yürümekte zorlandığı öğrenildi. Parti yöneticilerinin İnce'ye dil altı hapı verdiği de Odatv'ye gelen bilgiler arasında.

KASET İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı

Youtube'da yayın yapan Ali Yeşildağ'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımda Muharrem İnce'nin uygunsuz görüntülerinin servis edileceği söylenmişti ancak sonrasında o hesabın Ali Yeşildağ'a ait olmadığı ve Yeşildağ'ın sosyal medya hesaplarının bulunmadığı, söz konusu hesabın hakkında FETÖ soruşturmaları olan Cevheri Güven tarafından yönetildiği belirtilmişti.

YALANLANDI

Muharrem İnce'nin Basın Danışmanı Oğuz Uçar konuya ilişkin, ''Muharrem Bey'in genel sağlık durumuna ilişkin önemli bir sorunu yok. İptal söz konusu değil.'' şeklinde konuştu.

Muharrem İnce'nin kalp krizini geçirme riskine karşı kendisine dil altı hapı verildiği iddialarını yalanlayan Uçar, ''Şu anda her şey uyduruluyor. Detaylı açıklamayı kamuoyu ve basınla paylaşacağız'' dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı