Fotoğraf karesinde gördüğünüz kişi tabi ki de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen. Ancak sosyal medyada binlerce kez paylaşılan bu fotoğraf karesinde bir başka tanıdık sima daha var ve kim olduğu konusunda çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Hoş, bu yorumlar ve benzetmeler arasında İçişleri Bakanımızın da adı geçiyor ama ben buna inanmak istemiyorum. Hatta fotomontaj olması adına da dua ediyorum. Aksi halde, böylesi biriyle bu kadar iç içe olan birinin Türkiye Cumhuriyeti’nin iç işlerinden sorumlu olması çok ürkütücü olmaz mı? Örneğin FETÖ ile mücadele konusu şaibeli olmaz mı? Hele hele Sedat Peker gibi yer altı dünyasının karanlık isminin sayın bakanımız hakkında söylediklerini de bu fotoğraf karesiyle yan yana getirirsek daha da korkunç olmaz mı?

Yani neresinden bakarsanız bakın bu fotoğrafın fotomontaj, Sedat Peker’in söyledikleri de yalandır. Elbette o değildir. İnsan insana benzer. Her ne kadar Mehmet Ağar’ın Pensilvanya’ya gittiği ortaya çıktıktan sonra “Devletin haberi var, devlet adına gittim” dese de bu fotoğraf benzetmedir. Başka kişidir. Sedat Peker’in söyledikleri de düzmecedir.

 GELELİM MASA ÜSTÜNDEKİ KİTAPIN HİKAYESİNE

Terör elebaşı FETO ile dostlarının yer aldığı bu hoş sohbet ortamında fotoğraf karesine bir de kitap kapağı girmiş. Kapak da şu yazıyor

“HERSHEY”

FETÖ’nün yaşadığı Pensilvanya- HERSHEY bölgesinin kurucusunun soyadı.

Milton Hershey (1857-1946) 1903'te Hershey çikolata şirketini ve 1909'da Hershey şehrini (Pensilvanya) kuran ABD’li sanayici. Yani FETÖ, yaşadığı bölgenin kurucusunun adına hazırlanan kitabı başucundan ayırmazken, (diğer tüm tarikat örgütleri gibi) Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusunun adını anmaktan imtina ediyor.