Seçime 3 gün kalmasına rağmen saha çalışmasını büyük bir hız ve kararlılıkla sürdüren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Şamil Ayrım, İstanbul’u adım adım gezmeye devam ediyor.

SEFAKÖY’DE İKİ ÖNEMLİ ZİYARET

Bölgesinde seçim çalışmasına devam eden Şamil Ayrım, Sefaköy’de bulunan Turaç Teksil’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ayrım, aynı zamanda hemşerisi olan ve Turaç Tekstil’i kuran Akif Turaç’ı iş yerinde ziyaret etti. Ayrım’a Akif Turaç ve kardeşleri tarafından sıcak bir karşılama yapıldı. Şamil Ayrım ile Akif Turaç, İstanbul’daki ve özellikle Iğdır’daki siyasi gelişmeler hakkında sohbet ederken Turaç Tekstil’in Iğdır’da yaptığı ve yapacağı yatırımlara ilişkin ticari konular da konuşuldu.

Ayrım, Turaç Tekstil’in Iğdır’da faaliyetlere başlatarak 250 kişiye istihdam sağladığı fabrikanın açılışına da katılmıştı.

İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler? İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler?

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Şamil Ayrım Sefaköy Iğdırlılar Derneği’ni de ziyaret ederek, hemşerilerinin seçim sonrası taleplerini dinleyip notlar aldırdı. Hemşerileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Ayrım, kendisine iletilen tüm istek, talep ve şikayetlere yeni dönemde de hızlı çözümler getirileceğinin sözünü verdi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

IMG_1350

Editör: Anıl Kılıçlı