Kaza, saat 08.00 sıralarında Tekirdağ Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi girişinde bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çerkezköy – Kapıkule seferini yapan yük treninin geçtiği sırda Bilal K. 59 ADJ 755 plakalı işçi servisiyle bariyeri kapalı olan hemzemin geçitten geçmeye çalışınca kaza meydana geldi.

Çorlu Haber’den Rahim Taşkın ve Ünzile Coşkun’un haberine göre kazada araç hurdaya dönerken sürücü Bilal K. İle beraber araçta bulunan Yaşar Yüce, Cangül Akın, Nebibe Korkmaz, Nusret Açıkgöz, İsmet M., Hüseyin Ş., Aliş A., Hülya Dinçkol, Suzan Aksu, Gayet Ece T. yaralandı.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE 2 KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ile polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde Yaşar Yüce, Cangül Akın,      Nebibe Korkmaz ve Nusret   Açıkgöz’ün olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yaralılar, ambulanslarla Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınırken Hülya Dinçkol ve Suzan Aksu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tedavi altına alınan İsmet M., Hüseyin Ş. Ve Aliş A.’nın durumu ceçmeye çalışınca kaza meydana geldi.

Editör: Haber Merkezi