Bu ülkedeki dağlarca sorunun konuşulmasını istemeyen utanç siyaseti, birkaç oy fazla alma uğruna, TÜRK-KÜRT ayrışmasını öyle bir ihanetle körüklüyor ki... Tam da İngiliz ve ABD'nin BÖL-PARÇALA sonra da yönet ve sömür projesine göre...

"Yok efendim, bunlar bunlarla birlikte. Bakın biz vatan severiz, onlar ise vatan hainidir. Gizli konuşup anlaştılar..." gibi daha nice utanç verici karalama siyaseti yapılıyor.

Bu çağa ve Türk milletine asla yakışmayan, sadece oy avcılığı ve uyanık geçinme kurnazlığı... Aslında bu milletin birlik ve beraberliğine yapılan en ağır ihanettir. Yere batsın bu emperyalist projesi çıkışlar, yere batsın Ortadoğu ve tüm Müslüman ülkeleri BÖL-PARÇALA projesiyle 300 yıldan beri yönetmeye çalışan İNGİLİZ icadı, ABD ve İSRAİL ortak yapımı sömürü projeleri...

Irkçılık ve mezhepçilik ayrışmasını körükleyerek, Müslüman ülkeleri kan gölüne çeviren, onların topraklarını parçalayan, kendilerine o ülkelerde toprak ayırıp, oralardan bölgeyi yönetmeye kalkanlara kul köle olanlar da böylece yere batsın.

Oysa o BÖL-PARÇALA işi yapanlarla onların ortak medeniyet kurduğu tüm ülkelerde birden fazla ırklar ve inançlar vardır. Ne var ki kendileri bu konuya yıllar önce uygarca çözmüşlerdir. Oralarda ne ırk ayrımı yapılıyor, ne de inanç ayrımı yapılıyor. Herkes bir sosyal barış içinde, herkes günlük yaşamı insanlık onuruna yakışır bir şekilde yaşayarak geçiriyor.

Oysa TÜRKİYE öyle mi, diğer Müslüman ülkeler öyle midir? Bakılsa her seçimde ülkeyi yöneten siyaset bile şu yere batası ayrımcılıktan medet umuyor, sandıklara birkaç oy daha girsin diye çırpınıyor.

Sahi, Yüksek Seçim Kurulu izin vermiş, bu partiler seçime girmeye hak kazanıyor demişse, artık işlem tamam değil mi? Başka bir sorun varsa bu ilkenin adaleti ve güvenlik güçleri üstüne düşeni yapmaz mı? Böyle bir hayati gerçek durum varken:

Başta iktidar partisi olmak üzere, her ağzını açan siyasi partinin, bir başka siyasi partiye oldukça ağır ve dayanılması zor suçlar yüklemesi acaba hangi hukukla bağdaşır? Yıllarca süren bu çamur atma işinin yerine, daha kalıcı bir uygulamaya niye gidilmez ki? Niye o partiye ve ona yakınlaşan diğer partilere öcü gözüyle bakılır ki? Niye her seçimde bu olay temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp halkın önüne getirilir, niye bu utanç siyasetiyle fazladan oy alma kurnazlığı güdülür ki?

Yeter artık, "O OLMASINI BU OLSUN" AYRIMCILIĞI... Yeter artık bu milletin gündemini çalma siyaseti. Gözler başka yere çevrilse de bu millet: AÇLIK VE YOKSULLUK... EKSİK ADALETLE EKSİK DEMOKRASİ... DAHASI ÇOCUKLARIMIZI GERİCİ EĞİTİMİN KUCAĞINA ATMA SİYASETİNİ ASLA AFFETMEZ!.. Elbette ki demokratik tavrıyla gereğini yapar!.. Kardeşliğini tarihe altın harflerle yazanlar, ne emperyalist ülkelerin ne de ucuz oy avcılarının çıkarcı projesine itibar eder. Her seçimde aynı telden çalmalar artık kabak tadı vermeye başladı. Bu yoldan seçim kazanmanın faturası bu millete çok ağır oluyor çok... ÇÜNKÜ BU MİLLET YÖNETİLMİYOR, HER ALANDA TEK TEK YOK EDİLİYOR.