Mevcut İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Hüseyin Derin ve Yeşim Tektaş’ın aday olduğu kongrede Doğan Sarıtaş 193 oyla bir kez daha ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 38. Olağan Kongresi Çağdaş Erzurumlular Derneği’nde gerçekleşti. Üç adaylı gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Doğan Sarıtaş bir kez daha seçilerek güven tazeledi. CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre’nin divan başkanlığını yaptığı kongreye CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Yüksel Mansur Kılıç, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile önceki dönem PM Üyesi Dursun Bulut katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından raporların onaya sunulduğu kongrede daha sonra seçime geçildi. Blok liste yöntemiyle gerçekleşen seçimde 193 oy alan Doğan Sarıtaş güven tazeledi.

SARITAŞ: ÇOK ÇALIŞARAK EYÜPSULTAN’DA DA TÜRKİYE’DE DE İKTİDAR OLACAĞIZ

Kongreye katılanlara yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, ‘Eyüpsultan’da liyakatı, hizmette ve temsilde adaleti esas alan, kente ve doğaya saygı, insana özen gösteren, sosyal demokrat bir yerel yönetim için vargücümüzle çalışarak, partimizi önce Eyüpsultan’da sonra da Türkiye’de iktidar yapmak için tüm gücümüzü örgümüzle birlikte seferber edeceğiz. Bana bu görevi layık gören tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Kongremiz demokrasi havasında gerçekleşti. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum’ dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Editör: Anıl Kılıçlı