Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in hitabı ile; “Peygamber efendimizin yolunun yolcuları, Hz. Ömer’in adaletini rehber edinenler, Alparslan gibi kapı açanlar, Fatih gibi gönül fethedenler, MUSTAFA KEMAL gibi destan yazanlar ; İYİ’ler...”

Ağrılı ve acılı geçen şu günlerde , sabretmek bizim dayanma gücümüz, birliktelik ise bize kuvvet verecektir. Acımızı paylaşmak, Milletçe kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır. Zaman siyaset konuşma zamanı değildir. Ama ne kadar yüreğimiz ve aklımız üzgün de olsa , önümüzde kongreler var ve mecburen bu süreci geçirmek zorundayız.

Çünkü Türk siyasetine sözümüz var. Bu memleketi demokrasi adalet hak ve hukuk çerçevesinde yürütmeye yemin ettik. Bu amaçla yol aldık. Benimde bir ÜLKÜM var. Ülkümün amacı TURANDIR. Başarılı olmak adına, bu uğurda basamakları hızla koşabilmek olacaktır. Yani bu amaçta ilçe kongrelerimizde bizi başarıya götürecek başkan adayının da destekçisi olmalıyız. Daha fazla donanımlı, daha yetenekli, daha liyakatli, daha koruyup kollayıcı, daha birleştirici, daha fazla sözünü dinleten, daha fazla sesini yükselten, daha fazla dinleyen ve daha fazla kendini dinleten adaylarımız var.

Çünkü İYİ PARTİ sesi kısılanların, sözü kesilenlerin partisidir. Mağdurun güçsüzün desteğe ihtiyacı olanın yanında durur. Bu felsefe ile yol alır. Hakkımızı müdafaa edenin yanında olmalıyız ki, haksızlığa uğrayanı müdafaa edelim.

Yarın mutlaka iktidar olacağız. Er ya da geç olacağız! Nereden geldiğimizi unutmayacağız. Kardeşliğe , yoldaşlığa, tutunarak nasıl ayakta kaldığımızı unutmayacağız. Kimsenin iradesine , düşüncesine , fikrine karışmayacağız. İşte bu irade ile biz ÜLKÜMÜZÜN peşinde olacağız. Kongrelerde sonuç ne olursa olsun bizim ÜLKÜMÜZ VAR.

Ne diyor Abdurrahim Karakoç;

Bu ülkü candadır, sokakta yatmaz

Güneştir.. bir doğdu, bir daha batmaz

Menfaat uğruna kimseyi satmaz

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

Şiddeti, kavgası, kanı olmayan

İçinde öfkesi, kini olmayan

Sonsuza uzanan, sonu olmayan

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

Ülkü demek makam, mevki, taç değil,

Ülkü demek totem, sembol, haç değil

Kul icadı kof ilkeler hiç değil,

Bir güzel ülküdür gönül verdiğim.

EVRİM TOK