Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-off maçlarında Norveç'in Molde takımıyla oynadı ancak devler liginin gruplarındaki rekabetçi eşleşmelere dair hiç umut vermedi.

Norveç'teki maç suni çim, deplasman, dünyanın en kuzeyi vs. gibi bahanelerin ardına sığınsak da İstanbul'da bu gece oynana maçın izahı yok.

İlk dakikalarda gol makinesi Icardi'nin penaltısıyla öne geçen sarı-kırmızılılar maçı maalesef kafada bitirdi. Molde'nin biraz daha gol yollarında yetenekli olması durumunda bu gece ikinci 'Tromsö' faciası yaşanabilirdi.

Abdülkerim ile Nelson sanki yeni transferlermiş gibi uyumsuz bir şekilde defansta hatalar yapıyor. Kerem Aktürkoğlu sahada neredeyse yoktu. 

Diğer oyuncuların hepsi ortalama ve iyi bir futbol çıkarsa da özellikle yeni transflerin halen uyum sağlayamadığı net bir şekilde görülüyor.

Icardi'nin süperstar olması da takımın kimyasını biraz bozmuş görünüyor. Her oyuncu Icardi'ye atalım o bir şekilde gol yapar düşüncesinde. Bu takıma ciddi zararlar verebilir. Tete ve Zaha'nın acilen takıma uyum sağlaması ve gol yükünü paylaşmaları gerekir.

Okan Buruk takımı çok hızlı bir şekilde toplayıp konuşması gerekiyor. Eğer bu seviyede gruplara başlarsak hayallerimizden çok uzak bir noktada bitirebiliriz...