Mevcut İlçe Başkanı Av. Tamer Özcanlı ve CHP’li Orhan Beğenmiş’in başını çektiği iki ayrı liste ile gerçekleşen kongrede Özcanlı, delegelerden aldığı 240 oyla başkanlığa seçildi. Güven tazeleyen CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı kendisine oy veren vermeyen tüm partililere teşekkür etti.

Mehmet Cengiz şikayetçi; Çalıştıracak adam bulamıyoruz Mehmet Cengiz şikayetçi; Çalıştıracak adam bulamıyoruz

CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın 38. Olağan Kongresi Cevahir Otel’de gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik’in divan başkanlığını yaptığı kogreye CHP PM Üyesi Burhan Şenatalar, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Yüksel Mansur Kılıç, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kongre delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan oluşumu, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı, kongreye katılan herkese teşekkür ederek, demokrasi havasında bir kongrenin geçmesi temennisinde bulundu.

ÖZCANLI: CHP ÜLKEMİZİN GÜVENCESİDİR

Yapılan konuşmaların ardından delegelerin oy kullandığı seçimde Av. Tamer Özcanlı 240, Orhan Beğenmiş ise 114 oy aldı. Delegelerden aldığın 240 oy ile güven tazeleyen Özcanlı, kendisine bir kez daha bu görevi layık gören tüm partililerine teşekkür ederek, ‘Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin güvencesidir. Adalet için, hak için demokrasi için ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak boynumuzun borcudur. Bu hedefle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’ dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı